Goedkoopste-verzekeringen.nl
zorgverzekering, ziektenkostenverzekeringen, uitvaartverzekering, levensverzekeringen, nieuws

 

Ziektekostenverzekeringen vervolg
Univé Verzekeringen Bij Univé heeft u de keuze uit een breed pakket aan verzekeringen. Voordelig en online verzekeren.
ONVZ ONVZ zal voor haar verzekerden alles doen om een probleemloze overgang naar het nieuwe zorgstelsel te bewerkstelligen.
DVZ Zorgverzekeraar van Christelijk Nederland
Zilveren Kruis De collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea brengt veel voordelen met zich mee, waaronder zorggarantie en wachttijdbemiddeling.
Zorgverzekeraar DSW  
Diversen
College voor zorgverzekeringen Het College voor zorgverzekeringen (CVZ) coördineert en financiert de uitvoering van de Ziekenfondswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten
Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen kan u van dienst zijn bij problemen met uw zorgverzekeraar.
MinVWS Informatie over actuele ontwikkelingen rond de zorgstelselvernieuwing
Levensverzekeringen
Verzekeringen-online Levensverzekering via verzekeringen online
De Hypotheker Levensverzekering De oplossing voor de persoonlijke wensen van u en uw nabestaanden, bestaat vaak uit een combinatie van voorzieningen
AXA levensverzekering De levensverzekering of overlijdensverzekering bij AXA Belgium: uit voorzorg én zin voor rendement.
Uitvaartverzekeringen
FBTO Uitvaartverzekering Belast uw nabestaanden niet met de kosten van uw uitvaart. Neem de FBTO Uitvaartverzekering.
OHRA Overlijdensrisico-verzekering Als u of uw partner overlijdt, brengt dat - naast veel verdriet - ook vaak financiële problemen met zich mee. Een inkomen valt weg en uw uitgaven lopen gewoon door of nemen zelfs toe. Met onze Overlijdensrisicoverzekering kunt u uw partner of gezin financieel beschermen.
Buitenlandse Uitvaart
verzekeringen
Terugnaarhuis.nl is gespecialiseerd in het verzekeren van internationale uitvaartverzorging en begeleiding terug naar het land van herkomst. Terugnaarhuis.nl is een initatief van Bokhorst Verzekeringen.
Ziektekostenverzekering
FBTO FBTO is onderdeel van Achmea, een van de grootste financiele dienstverleners in Nederland.
Delta Loyd Geen onnodig lange wachtlijsten, goede informatie, adviezen om uw gezondheid te waarborgen, uitstekende service - met een zorgverzekering van Delta Lloyd krijgt u gegarandeerd goede zorg.
CZ Met de CZ Zorg-op-maatpolis hebt u recht op alle noodzakelijke zorg van onder andere huisarts, specialist en ziekenhuis. Op één voorwaarde: zij moeten een overeenkomst met CZ hebben. Gelukkig heeft CZ met bijna alle behandelaars in Nederland afspraken gemaakt
De Friesland Zorgverzekeraar Met een overzichtelijk aanbod voor diverse behoeften.
OHRA Voor uw nieuwe zorgverzekering zit u goed bij OHRA. Bij OHRA profiteert u namelijk van uitstekende kwaliteit en service.
Agis De beste zorgverzekeringen tegen een scherpe premie? Ook dat is Agis!
PNO ziektekosten PNO Ziektekosten zal naast de basisverzekering drie aanvullende zorgpakketten en drie aanvullende tandartspakketten aanbieden.
Zorgverzekeraar DSW  
Vergelijken
zorgkiezer.nl Vergelijk het aanbod van uw zorgverzekeraar met alle aanbieders en vraag direct online een gratis offerte aan
   
Arbeidsongeschiktheid
Salland Verzekeringen De WAO-Excedentverzekering biedt uitkomst.
De Hypotheker Arbeidsongeschikt-heidsverzekering Veel informatie, WAO meter etc.
ProBonis Adviesgroep WAO gat verzekering een professioneel advieskantoor, op deze website kunt u berekenen wat het WAO-tekort voor u betekent.
De Amersfoortse De Amersfoortse biedt een 2-tal WAO-aanvullende verzekeringen.
Avero Achmea Uw privé-inkomen kunt u veilig stellen met een arbeidsongeschikt-heidsverzekering.
Nieuws
Zorgverzekeraar pleit voor premie naar loon (03-11-2010)
Huishoudens met meer inkomen moeten meer betalen voor de zorgpremie dan huishoudens met een lager inkomen. Dat zegt voorzitter van de raad van bestuur van Menzis, Roger van Boxtel.
lees meer

VGZ betaalt eerste afspraak via datingsite (28-10-2010)
Zorgverzekeraar VGZ betaalt een eerste afspraak via een datingsite voor vrijgezellen. Hiermee speelt het bedrijf in op resultaten van onderzoek dat aantoont dat mensen met een vaste relatie gelukkiger zijn dan alleenstaanden.
lees meer

DSW verhoogt zorgpremie met Euro 27 (22-09-2009)

DSW is dit jaar opnieuw als eerste zorgverzekeraar met de premie voor de basisverzekering voor volgend jaar gekomen. De jaarpremie komt bij het bedrijf in Schiedam uit op 1080 euro. Dat is 27 euro meer dan het afgelopen jaar. lees meer

1e kamer sceptisch over aanpak wanbetalers zorgverzekering (24-6-2009)

De Eerste Kamer is nog niet overtuigd van de methode waarmee minister Klink van Volksgezondheid de wanbetalers in de verplichte zorgverzekering wil aanpakken. lees meer

Verzekeringen straks niet meer stilletjes verlengd (14-3-2009)

Verzekeraars maken nog dit jaar een eind aan het stilzwijgend verlengen van verzekeringen. Dat heeft directeur van het Verbond van Verzekeraars Richard Weurding zaterdag aangekondigd in het televisieprogramma Kassa. Het verbond wil nog halverwege dit jaar een bindende regeling voor de leden invoeren. lees meer

Site mbt goedkoopste verzekeringen - overige reacties - privacy - geen